Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappade förtroenden



Förr fanns de dockor med stora ögon
Såg dumma ut och sa ”mama”
Nu finns de t ex såna som säger längre meningar, typ
”vi centerpartister” eller
”det är det vi redan gör” eller
”vi har redan åtgärdat det”
Men de verkar ha samma innehåll, samma ursprung

och man saknar nästan t o m Grinolle Johansson
fast man aldrig trodde man skulle det
Framförallt så saknar man Fälldins
I o f s muttrande men ändå, ärlighet
Istället för Lövs ihopkrattade och sen
Intill vansinne upprapande upprepande kommentarer
Som aldrig säger nåt men snackar en massa

Men det värsta är nog när en sån ska vara partiledare
Och minister i en regering…
”säg mama”
”Mama”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-28 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO