Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt ex i Göteborg skrev denna till mig.


Kalla det vad du vill, men du vet hur det känns.

Om kyssar var vatten så skulle jag ge dig ett hav
Om kramar var löv skulle jag ge dig en skog
Om kärlek var tid så skulle jag ge dig en evighet




Fri vers av Philip V
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-13 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip V
Philip V