Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Datafylla

Tråkigt som jag ändå bara har det i min ensamhet denna fredagskväll så tänker jag
tråkig som jag ändå bara är, satsa på en datafylla
Sitta framför min dator och lyssna på musik och dricka mina bira
Sitta här och skriva
Och om jag lyckas skriva ner någonting bra, så kommer jag att bli glad
Ja, så pass glad att jag bara öppnar mig ännu en bira
för att fira...

Datafylla!

Ken Cassel
Fredagen den trettonde januari tvåtusentolv




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-13 17:05



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:)
2012-01-13

  poetryGirl
bra skrivet o tänkt
2012-01-13

    lory
viklen birra..ozujsko...
kram
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel