Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
själsligt nakenhet


Naken

I tystnaden
i månskenet
mellan satinlakanen
av våra drömmar
attraktionens kraft
nakna ögon
fuktig hud
du helar mig
med dina händer

min vackraste kvällsbön
naken




Fri vers av lory
Läst 432 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-01-13 20:36



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart Loretta!
2012-04-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
Wunderbar
2012-01-16

  Lorenzolars
Smekningar med energi ger mersmak i evigheten!
2012-01-14

  M M Mannheim VIP
Mycket fin kvällsbön!
2012-01-14

  bittemi VIP
Härligt att inleda denna dag med att få läsa sensuell och vacker text! Tack för det!
2012-01-14

    tramp
ja självaste näcken skulle bli avis på din text ! riktigt bra !
2012-01-13

  fillatelli
Feromonhavet lugnar sig i ett stilla sällskap av naturlighet.
2012-01-13

  Fredrik Stillesjö
Vackra bilder och tankar väcker denna dikt...
2012-01-13

    ej medlem längre
Vi är vackrast, och sannast, när vi är nakna
2012-01-13

  Hanna Mari Wallin
En melodisk och sensuell dikt
vacker i sin helhet...

bokmärkt!
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

lory

Mina favoriter
Hon ler mot världen