Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre män..

Det var en gång tre män

den första för mina barn

den andra för min passsion

den tredje till min själsfrände...

Trygghet

galet

livet...

Sannsat

impulsivt

nuet...






Fri vers av flickan i spann
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-13 20:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kvinnor behöver ofta flera män för att nå tillfredsställelse på olika plan
2012-07-03

  Fredrik Stillesjö
Känner igen, bra beskrivet!
2012-01-13

    ej medlem längre
Vilken härlig gestaltning av tre män i ditt liv...härligt!!! Älskar!!
2012-01-13

    lory
oj vad den var fint..så bra
2012-01-13
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann