Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterkylan som omsveper..

Hennes blodröda läppar

i vinterkylan

omsveps

av måsten

driven att fortsätta....




Fri vers av flickan i spann
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-13 20:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och tydlig!
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

flickan i spann
flickan i spann