Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fjärils vingslag


snälla
säg det ej
hur underbart
det egentigen
var

snälla
låt mig
dina sköra läppar
när du var
en ofantlig
vacker
hemlighet

en tår
jag vandrar
i hav
av djup

slit mig
skär mig
slå mig
gör vad du bestialiskt vill
med mig

när jag sakta
sjunka
i dess kärlek
ingen ser




Fri vers av Marvin
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-13 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin