Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett ord


tusen tankar
försiktigt galen
det medges
snön faller

allt faller
du ler
ett år
tusen tårar

jag försvinner
all oändlighet
en gata
av försiktighet

jag hoppas
du finns
du känns
dess saknad




Fri vers av Marvin
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-13 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin