Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glömska


verkligheten

om man glömmer
verkligheten
en liten stund

om man komplicerar
upp skrivandet
till total idioti

ligger man förmodligen
bra till
på kultursidorna

och kan räkna
med
stipendium




Fri vers av tom boreland
Läst 310 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-13 23:54

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Blåbäret
lättare att komma ihåg det enkla då
och vad är väl ett stipendium om man förlorar sin själ?
2012-01-14

  Ingela Svenson VIP
Men hur svarar du karl? Chans till vaddå?
2012-01-14

  tom boreland
du har inte en chance ingela
2012-01-14

  Ingela Svenson VIP
surt sa räven, var och en har sin egen verklighet, allt har sin plats utom det som är dåligt. som också har sin plats för den som skriver det.
2012-01-14
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland