Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Standard and Poor


Jag undrad vad ”Standard and Poor”
Har för kreditrating
OCH
Vilket som ”ställer den”

Gör de det själva?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 107 gånger
Publicerad 2012-01-14 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO