Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MuSjAktSproblem



SAS lyckades inte hitta nån mus
I Stockholm måhända borde de sökt
I flygvärdinnornas omklädningsutrymme



I alla fall där så visst övriga
Flygpersonalen letat mus
I princip alltid… och väl lyckats

Rätt ofta…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 108 gånger
Publicerad 2012-01-14 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO