Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För tryckta som blev tryckta


LASSOS dikter på bok
Refuserad av Bokförtjänst AB

Reducerad dessutom till
Hälften innan av en bock

”Vi kanske tog bort fel hälft”
Sa bokförläggare Dick Bocklund

Och klappade sej för skrevet
Nej förlåt klappade sej med brevet

Och undrar var han ska göra av tusentals tryckta dikter
Som är tryckta redan

Kan man försöka glädja upp dom efteråt
undrar förtryckaren

”Rena avrtrycket” säger Dick och försöker le
men ser själv riktigt betryckt ut

Efter hotet från några typer
I tryckericentralen som för övrigt är fullt av

Såna mer eller mindre slitna och använda
Innan det blir off set satt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger
Publicerad 2012-01-14 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO