Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Locket på



Locket på
Nikotin är inte farligt
Locket på
Locket på man får inte cancer
Locket på för rökningen
För cancer
För dålig hälsa
För kohl
Locket på mot alla som kritiserar
Och påstå att filter renar, från allt
Ja i alla fall de mesta
Men om man ska ha filter
Varför ska man ha filter om det är ofarligt
Locket på

Locket för att tjära skulle vara farligt
För lungorna
Locket på om att rökning är farligt


Men de värsta är nog ändå
Alla vet att det är farligt
Onödigt idiotiskt vansinnigt dumt
Och helt meningslöst i övrigt
ATT FOLK FORTSÄTTER
DET ÄR MARKNADEN

De börjar med dårskapen, vansinnet
Och sen, fortsätter
FOLK är så fruktansvärt dumma
Så de börjar och fortsätter röka
Fast de vet att det är bara skit?

Vad kan man mer göra för dessa ”människor”
Ge dem apskit att äta
Säga att, ”det är apskit men inte farligt”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-16 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO