Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så rinner helgen bort

 

Så rinner helgen bort
i det som nu helger rinner bort i –
vad det nu kan vara –
ett tomrum som slukar det helgska
och någon annanstans
spottar ut en vardag.

 




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-14 16:59



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
"Detet" som en tomrumsmaskin som producerar dagar av olika sort. Bra fundering!
2012-06-30

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Ja, och fort går det också! Halva har redan förrunnit...
Störs lite av särskrivningen av "annanstans".
2012-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP