Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar om bön


En spegelbild av dig

I
tystnaden

här
inför ditt ansikte

möter
jag mig själv

jag
speglar mig i dig

ser
bilden av mig själv
med egna ögon

I
tystnaden
inför ditt ansikte

hör jag min egen röst
då är mina tankar hörbara

mina sår är mina egna
ljudet inom mig
lättar mitt sinne

I
tystnaden inför ditt ansikte
finns den väg som är äkta

ser upplyst väg
framför


mig




Fri vers av Maiah VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-14 23:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vacker!
2012-01-16

    Bo Bjelvehammar
varär DU själv?
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP