Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trosbekännelsen



Numer så har de svängt på alla ledder
Verkar det som

Så trosbekännelsen är väl oftast idag
Att de inte finns nån

Fritt fram fuktigt och luftigt
Och hon behöver inte ens säga ”kom”

Bekännelsen är väl att
man känner att....




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger
Publicerad 2012-01-15 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO