Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken till 100



Kärleken till 100
En AUDI 100 var det vit
Men insidan var som, röd
Som kärlek
Och hon gav mej


Min var röd
Ja min AUDI 100 Avant
Och hon hävdade
Och hon gav sej inte
Inte ens när jag mötte längden
Från stötfångare till stötfångare


Det räckte liksom inte med att förklara
Att båda var lika långa fast min var Avant
Och röd, hennes vit, sedan, sedan
Så de slutade med att vi mätte
Nej de slutade inte där hon var så envis
Så hon kan fortfarande hävda det…


Va sa jag, vad du är envis
ÄR verkligen
Och det är ett ”understatement”
Undrar om det inte är ett kvinnligt drag?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-15 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO