Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryende medvetenhet



Balanserar på min dna lina

utsträckt i tid och rymd

Beskådar förprogrammerad mystik

oändliga sekvenser av inneboende potential

Aha titta där en talang för skuldmevetenhet

och där en för ärlighet och långt där borta

kärleksfullhet

Något jag borde utveckla när tid finnes

och vilja skakats fram ur rockärmen

Blir yr av att följa spiralstigen

lämnar dess galax

återvänder till det ofullkomliga och trygga

nöjd med vetskapen att jag

egentligen är så mycket mer




Fri vers av Söderman
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-15 14:15



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det ofullkomliga och trygga... fina tankar om utflykter i livsspiralen
2012-01-15

  bittemi VIP
Jättefin text som värmer att läsa!
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman