Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Luftslott

Luftslott
byggnad, målad genom ord
färger,
penslade med romantiska penseldrag

viktlös skönhet

finns
bara i fantasin, dagdrömmeri


vad du sen gör i handling

DET är

bister verklighet




Fri vers av Maiah VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-16 19:23



Bookmark and Share


  TT
...mycket tankvärd och väl diktat...gillar...!!!
2012-01-17

  Lars Hedlin
Gillar denna!
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP