Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt från nyårsdagen


Vitt

Snön ligger ny och obeträdd
Snön ligger ny, jag är inte rädd
Snön ligger ny och allt är vitt
mitt steg är fritt

Snön ligger ny och allt kan bli
Den som tar språnget är i språnget fri
Snön ligger ny och allt är vitt
mitt steg är mitt

Snön ligger ny och allt är rent
väntar jag längre blir det försent
Jag väljer en riktning och tar ett kliv
och mönstret i snön ser ut som ett liv




Fri vers av Soldansare
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-15 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Soldansare
Soldansare