Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara om vintern

Det är bara om vintern som träden
ger sig tid
att treva över himlen med sina utbrända armar
för att söka efter ingångar;
sprickor eller förbisedda öppningar
där de kan stoppa in ett finger
och känna på den där sprakande värmen
en stund

Andra tider på året
har de ju löven att tänka på




Fri vers (Fri form) av Soldansare
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-27 18:45



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Väldigt vackert berättat, stroferna ger nya bilder kring träden i de olika årstiderna.
2019-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Soldansare
Soldansare