Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har gjort en liten uppdatering eftersom jag insett att förhållandena också är de spegelvända


Du mindes mig

du mindes mig
från tider
då jag inte minns mig själv
från tider
då jag var mer närvarande
än jag nånsin kommer bli igen
de tiderna har fått förlorade nu
är det dig eller mig själv
jag sörjer

jag kommer minnas dig
i tider
då du inte längre minns dig själv
i tider
då du bara är närvarande genom mitt minne
där lever du ett liv du inte kommer veta något om
det är både tröst och sorg

jag krymper
och du sträcks ut






Fri vers (Fri form) av Soldansare
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-10 18:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
starkt berörande väl formulerad känsla.
utifrån inre övertygelse växer du och står som vinnare, fast du inte ser det ännu.
2021-03-11

  DavidM VIP
Starka rader, de berör på djupet.
2021-03-10

  minblekakind VIP
Bitterljuvt.
2021-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Soldansare
Soldansare