Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterförberedelser

porten slår igen med en dov klang
vi reglar den inifrån
sedan drar vi oss inåt
genom salar och korridorer
drar tunna sammetsgardiner för fönstren
lägger vita lakan över möblerna
slår av elementen
släcker ljuset

vi håller oss i det innersta rummet
en bit ifrån varandra
men kastar vedträ efter vedträ
på elden




Fri vers av Soldansare
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-10-16 20:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar beskrivningen i dessa rader
Vi håller oss i det innersta rummet
en bit från varandra

Så träffsäkert formulerat
2019-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Soldansare
Soldansare