Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MLP

my little pony klubbens vattenhål
sådan där, kinesisk tortyr
och kallbadet var bråddjupt
uppkopplad lins, polaroida ögonblick
gastkramande vid, djurvän
skrindor, sulkies och stigbyglar
tåspetsskor och fans
frukt, ett sugrör, matad
sju regler dallrar
det finns inget du, jag

Janus och Shiva jonglerar
jojjon kommer fram
gröna sjok, fnyser åt
spänner låren, manar, manipulerar
fisklukt skyltar med frånvaro
du får följa med, nu
blöta testar, guldfiskar och flyter ut
motorn bränner av gränslandsvakter
fikapaus. kaffe med dopp.

klösandet av blommans organiska stammar
föds och upplevs av jord
det går och jag kryper
kloaker, en ekorre, gallären
rors vidare ångmaskinellt
koreansk romantik, handknutna mattor
vindruvor, te och backgammon
Prinsessan och kongon glider in
en grön groda, smaragder och Toker
en internationell terrorist kysser en stridspilot
dunkar, ror och själ
Fracksälen, Sherlock, Lucky Luke
björnbärssupé en kirsh ingen äter här hirsh
kranjävel, taket tupperat, laxrosa hud

"vi lajvar treblinka"

flugsvamp sen högvakten
daldockan krampar klorinvågor
kallsupar kikhosta




Fri vers av objekt3
Läst 457 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-15 19:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart slutkläm!
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3