Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påsk

det brukar vara höst
blött och vått och mörkt
grejen är att jag brukar inte kunna låta bli
ett tittägg i socker
vitt, skärt, skört
korallrevens blåa ådertrådar
kalk och klorin
supen mungnuggas
bocken med backen




Fri vers av objekt3
Läst 525 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-15 20:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Glad postpåsk!
2018-04-03

  H.C.B
glad påsk och lycka till med äggen.
2018-03-28

  Nanna X
sött och vardagsredigt
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3