Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tulip

tulpanlökar fyller hästkärran
tuppkammar cirkulerar
lydsam mungipa
stämningsmusik på mungiga
ständigt Estländskt utbyte
min hund skall det bästa ha

"det handlar om livskvalité"

ålar sig. fönstertittaren
och fönsterskraparen
laggård, tennjärn
krökta rums barn
bakom bokhyllan, i spindelhörnet
på tå på pallen, manga
saxofonkakelugnen, ett strykjärn
Salut!




Fri vers av objekt3
Läst 511 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-15 20:20



Bookmark and Share


  Nanna X
det här var ju alldeles lagom begripligt, det gillar jag
2012-01-15

    Shush
Snyggt!
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3