Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon.

Hon vet att han är den som gör henne glad.
Men likaså Ledsen.
Hon vet att hur ledsen han än gör henne,
Kan han göra henne glad igen.

Hon undrar ofta hur det skulle vara, Utan honom.
Men än får hon inte veta.
För hon vet att hon inte kommer släppa taget,
Oavsett vad han gör med henne.

Hon blir rädd ibland, när hon tänker på att hon är så beroende av honom.
han kan göra vad han vill, Hon förlåter alltid.
Begraver det inom sig och blir arg på sig själv.

Sen har han mage att säga att hon är vek,
när hon skadar sig själv.




Övriga genrer av lolloo
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-01-21 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lolloo
lolloo