Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kutar


snälla fäll mig
jag kutar
rakt in i verkligheten
jag fick fjång
och riktigt snubblade
fint pladask
någon bjöd en cigg
lite si så där
men underbar kärlek
det är för mig
så jag kutar på
pussar och fina tjejer
men va fan
isen gav vika
faller ner i djupet
härligt
dock ändå
min ytlighet räddade mig
och nu
vacker
upp till dagen
fan
jag kutar
ifrån
mig




Fri vers av Marvin
Läst 134 gånger
Publicerad 2012-01-15 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin