Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nyckeln jag hade


Jag förundras över tiden som
egentligen inte är som den borde för
då hade allt varit som
vanligt och du hade
varit vid min sida

Nu kastar ljuset sina skuggor mot
fönsterblecket och den längtan och saknad jag har,
far som en rekyl tillbaka till stället i mitt inre och
nyckeln jag haft sen länge
vittras sakta sönder i takt med att minnena bleknar,
fast jag kämpar emot




Fri vers av Yarissa
Läst 451 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-15 21:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemod och saknad . . .
2012-01-16

  anits VIP
Vemodsvackert
2012-01-15

  Minkki VIP
vemodigt, allt förändras, också minnena...
2012-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa