Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
morron på väg till kuporna


en piss och sen...

morronpissen över relingen
en funktion
av kalla fötter
från ståldäcket
innan maskinen blivit varm

det är långt
till de hurtfriska
damerna
jagande efter
sina perfekta kroppar
i moderiktiga joggingskor

defrosten
äter sakta upp
isen på hyttfönstren
medans
vovven och jag
tar en lov
över klapperstenen

lossar förtöjningarna
trixar ur hamnen
en morrongök
lenar upp rösigheten
tornados morronkorv
ökar frekvensen
på svansviftningen

fyrarnas blink
välkommnar
ökar varvtalet på maskin
en timma
tills lindragaren
får vina




Fri vers av tom boreland
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-15 23:46

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Cris
God morgon!
Disigheten dåsar över taken, delar av mässan ser ut som en krigsskadezon, snart börjar bygget av ett tredje torn.
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland