Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ord om tillit..

 

jag har tillit
den är enkel och det är allt
den ger mig trygghet
och gör mörkret livmodermjukt

tillit
i tillhörighet
amen





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-16 15:45



Bookmark and Share


  Christine Sabel
mörkret livmodermjukt, vilket fantastiskt uttryck!
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger