Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som inte druckit kaffe som är bryggt i en Dón Pedro har egentligen inte druckit riktigt kaffe...


Hyllning till min vän DON PEDRO vilket är glasklart


Don pedron har jag haft
Sen litet barn jag var
Det ger mitt kaffe härligt kraft
Och det vill jag ha kvar

Min don pedro
Min don pedro

Man slipper sump
Och smak av lump
Man kokar upp
Och släpper ner
De smakar bra
Ja som de ska

Min don pedro
Min don pedro




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger
Publicerad 2012-01-16 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO