Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig för den jag är

Ta mig för den jag är
Ingen annan
Se mig som jag är
Liten
Ensam
Rädd




Bunden vers (Blankvers) av Annica_N
Läst 550 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-16 20:24



Bookmark and Share


    MaryMo
eller se mig
se det stora i mig
det gudomliga
och all min potential!
;-)
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N