Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Labyrint

väggar som tar emot
styr okontrollerat och hoppas
på att stoppas
av en vägg
som rattar väg för nästa duns
in i nästa vägg
och så fortsätter det

hur länge?
tills hålet råkar komma före väggen och jag
faller handlöst ner
och återfinns i kanten
av kuben

illa tilltygad men
med en tillräckligt stark vän vid min sida
klarar jag mig upp och får börja om

duns
duns
duns
in i nästa
nästa
och nästa
vägg

tur att man hinner njuta
i tomrummen däremellan




Fri vers av vitsomsnö
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-16 23:44



Bookmark and Share


  Robin V
Välformulerat! Titeln "Labyrint" får onekligen en viktig betydelse! :)
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

vitsomsnö