Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sånt här som gör en förbaskad


Apropå de s k svenskarna




Så har vi ännu en av dessa ”svenskar”
Som tydligen ”ville annat” än att bli svensk
Det var tydligen en annan avsikt

Så han spelar SD i händerna
Och han förstör landets rykte
Samt förstör för de som verkligen älskar

Såna vidriga människor det finns




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-17 00:14



Bookmark and Share


  LassO
Nej de spelar roll, en sån där som troligen gift sej för att bli svensk medborgare och sen vill/gör sej till terrorist med skydd av sitt förvärvade medborgaskap... såna kan dra... de som kommer hit, acklimatiserar sej vill jobba, göra rätt för sej, en helt annan sak...
2012-01-17

    lory
svensk eller utländsk..KVITTAR .....vi är alla människor
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO