Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIT tar jag dej



Jag tar dej, till lidelselandet jag tar dej dit för att jag kan det och vill och om du känner detsamma och om du tillåter dej själv så låt vår vårbäcksliknande liderlighet få bli något, något som inte många vet det kan bli.

Nåt så fantastiskt som att du, och jag, liksom 2 stora vatten förenas och sköljer över allt och liksom sej höver över…

De blir som översvämning i lust eller som en sprängd damm som inte hejdas innan havet eller dess mynning och kust…

DIT tar jag dej….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-17 07:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO