Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
innan man avbryter vansinnet


Hur Många Misslyckanden Måste de få göra?



Apropå ”lärar legitimationer” och så
Det verkar som om det är politikerna
Som behöver legitimationer
I alla fall utbildning

Hur många kriser och misslyckanden ska politikerna
Få på sej?
Lärare och skola är bara ett av de hela
Sjukvård
Hemtjänst
Åldringsvård




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-20 00:21



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket viktigt ämne!
Grunden för att bli politiker borde åtmistone vara att ha moral och ha varit med om svårigheter på något vis och ja även utbildning då de är så krävande mot omgivningen själva.
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO