Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sänka skepp leken



Räddnings fonden är det senaste
I Standard & Poors lek
Att ”sänka skepp”

Och de är likt en Italiens skeppare
Alldeles för nära grund verkar det som




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-17 18:44



Bookmark and Share


    lory
che figilo di puttana il capitano di Costa Concordia
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO