Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man undra....


Europa i kris men kan dom räkna?



Jag har inte utbildat mej såååå mycket men
Har väl ett sunt förnuft
när jag skulle börja bokföra så lärde mej min revisor en ramsa
”Debet och kredit ska vara lika med noll”

Det var liksom början och för mej så är det värden, likadant i världen…

Om Kina har ett överskott på 1000 0000 000 000
Eller nåt
Så har resten av världen, tillsammans, ett underskott
I ”balansen” på 1000 0000 000 000
Eller nåt
Ja mot Kina alltså

Och det är klart att krisländerna blir då de
Som köper av Kina…
Och om 10 000 000 000 människor t ex kineser ”går pluss”
Så går motsvarande mängd, t ex Europeèr minus
I alla fall i den mängd pengar som det motsvaras

Och är det då förvånande att Europa, är i kris?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-17 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO