Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han orkade inte.... tydligen men frågan är hur han kunde gå ut så som han gjorde... när han uppenbarligen hade så dåligt på fötterna?


Apropå pressen och Juholt


Apropå pressen och Juholt
Man undrar hur dom orkar
Och hur han orkar
Men han har ju inget val
Men pressen tjatar lika förbaskat mycket
Som aftonbladet på kungen, ett tag…

Skillnaden är väl att aftonbladet hade fel om allt
Som vanligt
Nu söker man dock i petitesser för att försöka se om
Juholt har nåt fel med…
Som man kan kasta sej över i en egentligen rätt värdelös
”skuggbudget”
I skuggjournalismen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-24 05:00



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Jag anser att det var ett massmedialt mord på Juholt !
2012-01-24

  Magica VIP
jaa du...somliga går med trasiga skor...
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO