Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt värderingar



”Rätt värderingar” säger Chris Härenstam
och han säger det som andra verkar mena
Finns det såna
Och vad är ”rätt värderingar”

Är det värderingarna som grupp8 bestämt?
Är det rätt värderingar att tycka som de flesta tycker?
Eller är det att man tycker som jounalisterna, som mer och mer
Verkar tycka likadant känns de som, oavsett… för de ”jagar som en vargflock”
ALLA på en, helst, och samtidigt likt hyenor sliter de och river
Vem kan få tag i den bästa biten?

Är det ”rätt värderingar”?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 119 gånger
Publicerad 2012-01-18 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO