Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och än mer, människo fientliga


Samhällsfientliga banker


”Det är svårt för bankerna att sätta sej in i
De små företagens problem”
Lars Jagrèn

Är dagens citat från
Men, vaddå, de skiter väl dom i
Bara de kan blåsa folk och småföretag

Frågan är om inte bankernas beteenden
Är det mest samhällsfientliga som finns
I alla fall i vårt land…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-18 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO