Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå en kille som man ser gång på gång, söker tröst hos damer mycket äldre än han själv.. Lite kul kanske lite tragiskt kanske eller, inte vet jag men han skriver så "oblygt" vad han vill...


Kleemann last das träumen



Kleemann last das träumen
Eller vad det nu heter

Förr hette de seaman
Men en kleeman som raggar runt
Har spejats in
Eller man behöver inte speja

Han ger sej ut för att söka
Och drar sej inte för att försöka
Damer som är 30 år eller mer äldre
Låter lite kul eller kanske mer, desperat

Kleemann und sein träumen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 134 gånger
Publicerad 2012-01-18 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO