Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Datorernas börs



Märligt att nedvärderingar är ok
Som både direkt eller indirekt påverkar allt

Men att man har datorer som skickar
Fejkade köp… tusentals i sekunden
Vars enda målsättningen är
Att fejka ”priserna på börsen”

Och som vanligt är det
”vi små” som får betala priset
för den lekstugan….
Som kallas ”Börsen”
Hor(r)ibelt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-18 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO