Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svalor


När svalorna kvittrar så är det
Svalor utan vingar
Kopplar på charmen
Som Carmen eller Olga
Natasha eller nåt, med Volga

Men kanske man kan nån fånga
Först som i dimma sen ånga
Verkar dom resonera
Och de verkar tro att man inte kan reflektera
Över vad som man har, mera

Dina bröst är som svalor som häckar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 106 gånger
Publicerad 2012-01-20 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO