Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Epiteten ökar


Freudiansk
Tibetansk
Germansk
Och numer Bergmansk

Det blir fler och fler epitet
Så vitt man vet
Vitt och brett
På märkliga sätt

Som mashmallows på ett spett




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-28 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO