Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EU migranter


De finns EU migranter
Som inte vill lyssna på vad som sant är
Utan chansar och kommer hit till landet
Fast dom snart fann det
Kallt och infant här


Att ”dom” aldrig lär sej




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-17 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO