Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den viktigaste frågan för en del är vem som... lämnade eller hoppade över skaklarna men, vägen dit är väl den viktiga kan man tycka?


Det var inte jag som


Att man blev lämnad
Eller inte lämnad
Det är den stora frågan
För vissa kan te sej märkligt men
Vissa säger
Eller i varje fall nån säger att

Om hon ligger i sängen
Och sitter framför sin patience
Och det är det enda hon lägger
Och missar själva poängen
Dum som fan och helt utan sans
Eller vett och långt ifrån att
Det blir spett

Så är tiden om slut
Så snart uppmätt, tillsammans
För kalla det vad man vill
För kylan knäcker det flesta
Eller får dem att ge upp
Men den kallare säger gärna att
”det var inte jag som gjorde det”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-19 20:59



Bookmark and Share


    lory
känslofylld..fint....
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO