Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styv kuling


Vi har styv kuling

Ja kuling tycker vi nog båda

Styv med tidvis

Tittar in i brasans sken och försöker njuta av värmen

Strålningen och luften

Mysigare oväder får man leta efter…

Och inte bara kulingen reagerar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 114 gånger
Publicerad 2012-01-24 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO