Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...väntar på ditt svar, min vackraste vän...


Mina svävande ord...


Jag kastar upp
Mina ord i luften
Kastar dem högt
Som svävande rök
Som dimma
Som moln
Ut i det tysta

Jag kastar mina ord
Högt upp i det mörka
I tysta tomrummet
Som finns
Där ovanför oss

Mina ord flyger
Dansar runt
Sjunker ner
Svävar
Som daggdimma
På spegelblank sjö

Mina ord
Söker dina ord
Söker dina svar
Letar svävande
Liksom trevande
Som mina osynliga händer
På din kropp
När du inte ser
När du inte anar

Mina ord svävar
Bara så länge
Som hoppet lever
Hoppet om ett svar
Från en älskad
Från en vän
Från dej

Om mina ord
Hittar just dina ord
Om jag
Hittar rätt
Kommer mina ord
Tillbaka med svar
Från dej

Om du är tyst
Om inget svar
Om inga ord kommer
Från dej
Faller mina ord
Som stenar
Som regn av järn
Mina ord faller så
Tungt från himmelen
Om de inte
Finner ditt svar

Min vackra vän
Ser du den skimrande dimman
Anar du det skira diset
I din närhet

Förstår du att det är jag
Som sänt orden din väg
Och de väntar svävande

På ditt svar...?



TT

(c) 2012





Fri vers av TT
Läst 302 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-01-17 12:30



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Stark längtan känns i dina fina ord!
2012-01-17

  Linda CH VIP
Du är verkligen värd ett svar och en rungande applåd!
2012-01-17

    Birgersdotter VIP
tycker mycket om...
2012-01-17

  Minkki VIP
ord som brevduvor, dikten har charm
2012-01-17

  Hanna Mari Wallin
Dina stavelser som bildar dina vackra talande meningar
säger allt...

En ren njutning att läsa, man lever sig in i idina meningar här...
2012-01-17

    bitch
tycker väldigt väldigt mycket om denna...
2012-01-17

  alvan
Åhhhh... Så gör du det igen! Knyter sig i magen av känslor här. Starkt förmedlat!
2012-01-17

  Ewa-Britt Nilson VIP
S å klart ett brev
V idsträckt i rymd
A lltid bör få
R art svar då:
* Tack säger jag så
* flott gjort och tänk
* det landade fort
* hos mig det kändes
* så *-likt stort!
*******************
2012-01-17

    lory
svaret kommer med vinden..jag kan bara svara på den magnifika dikten......FINTFINTFINT
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT